Ledige stillinger

 

TYNSET FOR ALLE

Tynset kommune er regionsenteret i Nord-Østerdal med vel 5600 innbyggere. I kommunen er det sykehus og videregående skole. Nasjonalt helsearkiv er under oppføring. Her har vi levende bygder og et variert arbeidsliv. Vi kan tilby gode oppvekstsvilkår, med solide skoleresultater og full barnehagedekning. Kommunen har trivelige boligområder kombinert med et rikt kultur-, idretts- og friluftstilbud.

Tynset kommune søker motiverte og stolte medarbeidere som leverer kommunale tjenester av høy kvalitet til fornøyde brukere og innbyggere.


TRYGGHET - INKLUDERING - PULS - OPTIMISME
 

 

 

Det kreves gyldig politiattest ved tilsetting i stillinger som skal jobbe med barn og for stillinger innen helse og omsorg.   

Tynset kommune benytter elektronisk søknadsprosess. 

 

Merk: 

 

1.      Dersom du er ekstern søker og tidligere har søkt elektronisk på stilling i Tynset kommune, må du ikke velge "Registrer søker". Logg deg på med brukernavnet og passordet du brukte forrige gang, ev. trykk "Glemt brukernavn/passord" for å få tilsendt til den e-postadressen du har oppgitt i systemet ved tidligere søknader.

 

2.      Dersom du er lønnsmottaker i Tynset kommune, er du allerede opprettet som bruker i vårt lønns- og personalsystem. Hvis du ikke husker ditt brukernavn og passord må du velge "glemt brukernavn og passord", ikke ny bruker/konto. Følg instruksjonene som da kommer ved pålogging. Du vil få tilsendt brukernavn og passord på den e-postadressen som du får lønnsslippen din til.  Ansatte som ikke har e-postadresse, må ta kontakt med personalavdelingen tlf. 62 48 50 00.

 

3.      Tidligere ansatte må kontakte personalavdelingen pr telefon og oppgi ny e-postadresse. Når slik endring er registrert hos oss følges prosedyren over for innregistrering mot ansatt.

 

 

Gå til liste over ledige stillinger for å søke elektronisk 

 

 

Er du ansatt i Tynset kommune og ønsker å søke ny stilling i kommunen gjør du følgende:

 

·         Trykk på "Gå til liste over ledige stillinger i kommunen" 

·         Logg deg på med brukernavn og passord (øverst til høyre på skjermen). 

·         Har du ikke gyldig brukernavn og passord, velg "glemt brukernavn og 

          passord" og følg instruksjonene som framkommer.    

·         Etter pålogging med brukernavn og passord, velges "meg selv" 

·         Kompetanse legges inn/oppdateres 

·         Gå deretter til "ledige stillinger" 

·         Velg stilling som du ønsker å søke på 

·         Trykk "søk stilling" og følg instruksjonene som da fremkommer

           

Det kan lønne seg å skrive søknaden i Word eller et annet skriveprogram først, for deretter å lime den inn i programmet. Dersom du er inaktiv i 20 minutter blir du kastet ut av programmet. Da vil ev. påbegynt søknadstekst ikke bli lagret.

  

Spørsmål
Har du spørsmål vedr. utlyste stillinger, bes du om å ta direkte kontakt med kontaktpersonene oppgitt i utlysningsannonsene.

  

For stillinger som er merket intern utlyst i Tynset kommune gjelder følgende:
For å kunne søke på disse stillingene må du ha en gjeldende arbeidsavtale med Tynset kommune.

 

Ansatte som ønsker å se hvilke interne stillinger som til enhver tid er lyst ledig i Tynset kommune, må logge se på med eget brukernavn og passord.

     

Mer informasjon
Trenger du mer informasjon om søkeprosessen, kan du ta kontakt med personalavdelingen tlf. 62 48 50 00.

 

Vi ønsker deg velkommen til å søke ledige stillinger hos oss! 

Nyheter