Bli med på sommerens morsomste lesekampanje!

sommerles2015_logo treVi feirer 10-årsjubilum for SommerLes! Fra 1. juni til 31. august kan alle fra 0 til 13 år delta på SommerLes - denne gangen sammen med barn fra nesten 60 andre kommuner i landet - fra Vestfold, Østfold, Hedmark, Akershus og Finnmark! Nytt av året er en egen nettside for sommerles. Stikk innom biblioteket eller sommerles.no og bli med.

 

SommerLes er for alle, enten du er glad i lese, eller om du må jobbe litt mer med det. SommerLes omfatter både vanlige bøker, lydbøker, tegneseriebøker og du kan bli lest for av noen andre. Selvsagt er det også i år fine premier. Du kan få både digitale trofeer til din profil på nettsiden, og du får småpremier underveis på biblioteket. Alle som leser minst 5 bøker blir invitert til avslutningsfest 15. september hvor vi får besøk av tryllekunstneren Davido.

 

SommerLes er i år først og fremst nettbasert, det vil si at du registrerer bøker, får lesetips og leser en spesialskrevet fantasyfortelling på nettsiden. Der kan du og dine foresatte også lese mer om kampanjen. Nettsiden åpner for registrering 1. juni kl 9.00.

 

Du kan selvsagt også delta uten at du har nett. Da registrerer du bøkene du har lest på et papirlesepass som du får på biblioteket. Husk bare å stikke innom biblioteket av og til og få noen til å føre inn dine leste bøker fra lesekortet til nettsiden.

 

SommerLes-venn og forfatter Jørn Lier Horst:

 

 

jørn lier holst Hedmark-page-001

 

Publisert av: Ellen Lie
28.05.2015