Bildeforedrag og bokbad - naturfotograf Tom Schandy forteller om nattens lydløse jegere, de nordiske uglene

Tom Schandy og perleugeunger utsnitt foto Per FurusethTorsdag 7. april kl 19.00 er det igjen duket for bokbad på Tynset bibliotek. Den internasjonalt kjente naturfotografen Tom Schandy viser bilder og forteller om nattens lydløse jegere,

de nordiske uglene. Kvelden avsluttes med et bokbad - bokbader er Tor Magnus Hansen.
Inngang kr 100,- (inkl et glass drikke). Støttet av Fritt Ord.

 

 

Tom Schandy er en internasjonalt kjent naturfotograf og har en universitetsgrad  i biologi. Videre har han vært ansatt som fagkonsulent i Verdens Naturfond. Fra 2000 har Schandy arbeidet full tid som frilansfotograf, skribent og forfatter og har gitt ut mer enn 10 bøker. Han jobber i dag med fotoprosjekter fra pol til pol, fra Svalbard via Afrika og Sør-Amerika til Antarktis.

 

Tom Schandys bilder er premiert i flere internasjonale naturfotokonkurranser, bl.a 2. og 3.plass i BBC’s naturkonkurranse «Wildlife Photograher of the Year».

 

Naturvernaspektet er viktig i Schandys fotografering og naturformidling. Han uttaler: « Hvis mine naturbilder, bøker og artikler kan brukes til å fremme naturglede og engasjement for vern av natur og biologisk mangfold, er mye av hensikten oppnådd!»

 

Tor Magnus Hansen er kveldens bokbader.  Han er bosatt i Vingelen og er for tiden lærer i naturfag ved NØVG-skole.

 

Plakat Bokbad - Nattens lydløse jegere - 160216-page-001

Publisert av: Ellen Lie
07.04.2016