Bli med på sommerens morsomste lesekampanje!

Les-Banner_facebook_nb_128Fra 1. juni til 31. august kan alle fra 0 til 13 år delta på SommerLes - denne gangen sammen med barn fra nesten 200 andre kommuner i landet! Stikk innom biblioteket eller sommerles.no og bli med.

 

Fra 1. juni til 31. august kan alle barn mellom 0 og 13 år delta på Sommerles 2016 sammen med barn fra nesten 200 andre kommuner i landet – fra Vestfold, Østfold, Hedmark, Akershus, Finnmark, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Buskerud, Rogaland, Hordaland og Telemark! Vi blir flere for hvert år!

 

Sommerles er for alle, og du konkurrerer først og fremst med deg selv! For hver bok du leser og registrerer på sommerles.no, får du XP (poeng) og går etterhvert opp i levels. I Sommerles kan du lese både vanlige bøker, e-bøker, lydbøker, tegneseriebøker, eller du kan bli lest for av noen andre - all lesing teller og gir deg poeng. Og selvsagt har vi premier! Du kan få både digitale troféer til profilen din på nettsiden, og kule premier som du henter på biblioteket.

 

 Les-Banner_facebook_nb

 

Sommerles er først og fremst nettbasert, det vil si at du registrerer bøker, får lesetips, løser oppgaver og kan følge med på hva vennene dine leser på nettsiden sommerles.no. Her får du også tilgang til en superspennende fantasyfortelling skrevet av forfatter Mari Moen Holsve. Sjekk ut sommerles.no for mer info.

 

Til foreldre/foresatte 

Sommerles er en lesekampanje laget for å motivere barn til å lese av egen lyst. Det skal være gøy å være med på Sommerles! I tillegg får barna som leser jevnlig i løpet av sommeren opprettholdt leseferdighetene sine gjennom en lang ferie. Noen barn leser på fritiden uten noen ekstra motivasjon, men vi vet også at de barna som ikke gjør det, stiller med et dårligere utgangspunkt ved neste års skolestart. Vi håper at dere vil hjelpe oss med å motivere barnet deres til å være med på Sommerles.

 

Sommerles er en flott lesekampanje uansett hvor dere skal feriere i sommer, ta turen innom sommerles.no for mer info! 

 

 

Publisert av: Ellen Lie
31.05.2016